produkt Design

åsa brittsten hjelm

Kanske har Ert företag flera och återkommande marknadsrelaterade händelser men ingen som har tid eller kompetens att göra det?
FÖRETAGSPRESENTATION
En presentation av Alutrade AB där vi beskriver i korthet vad företaget sysslar med och tillverkar för något. Alutrade är en komplett leverantör av profiler i aluminium. Företaget har sitt huvudkontor i Växjö.

Sortimentskatalog Alutrade AB

Alutrade startades 1983 och vi har sedan dess ständigt utvecklats för att driva företaget framåt. Vi arbetar dagligen med skräddarsydda lösningar för att tillgodose våra kunders behov på bästa sätt. Vår styrka är att ta fram specialprofiler enligt Era önskemål. Med vår tekniska kunskap resulterar det i den optimala aluminiumlösningen.

https://www.alutrade.se

 

Logotyper

En logotyp är den viktiga basen i ett företags grafiska profil och design. En bra logotyp står för sig själv och harmonierar med resten av det visuella uttrycket. Logon ger en tydlig identifiering och omedelbar igenkänning av företaget. Ofta består den av en kombination av en symbol och företagets namn. Här berättar vi mer om hur vi tänker kring grafisk design.